SEO Manual Submission & Online Marketing Forums
adidas terrex - Printable Version

+- SEO Manual Submission & Online Marketing Forums (https://forums.seomanualsubmission.com)
+-- Forum: Off Topics Discussion (https://forums.seomanualsubmission.com/forum-off-topics-discussion--23)
+--- Forum: All Other Off Topics (https://forums.seomanualsubmission.com/forum-all-other-off-topics--42)
+--- Thread: adidas terrex (/thread-adidas-terrex--140)adidas terrex - WayneGill - 09-11-2020

Het silhouet heeft een bovenwerk met kleurverloop adidas continental 80 waarbij zwart de hiel bedekt, gevolgd door een mix van zwart op de mediale en vervolgens een mix van oranje en rood voor de neus. Ten slotte maken een ton-sur-ton zwarte vetersluiting en matte TPU-overlay op de hiel, gevolgd door een verduisterde Boost het ontwerp compleet. Een Game of Thrones x adidas Ultra Boost-collectie zal in 2019 verschijnen om het laatste seizoen van de HBO-serie te vieren, en de "Lannister" -editie krijgt eindelijk zijn eerste look. De sneaker heeft een feestelijk thema met een felrood Primeknit-bovenwerk dat is gedetailleerd met metallic gouden spikkels. Bijpassend rood voor de kooi-overlay en gouden Three Stripes, gevolgd door een zwarte hielkap, een hiellabel met merknaam en inlegzolen met Game of Thrones-merk zijn andere details die opvallen. 

Om de release van de aanstaande Avengers: Endgame-film te vieren, zal adidas een speciale colorway van de Harden Vol. 3. Hierboven krijgen we onze eerste blik op de Marvel x adidas Harden Vol. 3 Iron Man. Deze colorway van James Harden's derde kenmerkende basketbalschoen met Adidas is bedoeld om eruit te zien als Tony Stark's strijdpak, aangezien het bovenwerk is gemaakt van een rood schuimachtig materiaal. Gouden accenten op de drie strepen-branding en adidas terrex hiel (die wordt geleverd met een gestempeld Stark Industries-logo) geven de schoen kleurcontrast. Afwerkingsdetails zijn onder meer een Metallic Silver Iron Man-logo op de ene tong en het Harden-logo op de andere, een witte Boost-tussenzool en een ijsblauwe doorschijnende buitenzool met rode accenten. 

Deze drievoudige samenwerking heeft het NMD TS1-model gekleed in een bovenwerk van grijs mesh gecombineerd met een zwarte print om een ontwerp adidas deerupt in tribale stijl te creëren. De tweekleurige look wordt doorbroken door het gebruik van geel op de zijpanelen en het gebruik van wit voor de branding op gebieden zoals de EVA-inzetstukken en omhulsels op de middenvoet. Een White Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af. Geen woord over wanneer precies de BAPE x Neighborhood x adidas NMD TS1 zal worden uitgebracht, maar kijk of ze dit dit komende winterseizoen zullen doen. Blijf op de hoogte als er meer informatie naar boven komt. Een andere (afgezien van de BAPE x Neighborhood x adidas NMD TS1) BAPE x Neighborhood x adidas-samenwerking zal in 2019 verschijnen, en deze is gecentreerd rond niemand minder dan de adidas POD S3.1. Vandaag krijgen we een eerste blik. 

Ontwerpkenmerken op de schoen zijn onder meer adidas samba het Black Ribbon Three Stripes-logo op de zijpanelen, de geheel zwarte zool en nog meer tonale branding op de tong. Er zijn geen tekenen van BEAMS-branding te zien op de geleverde afbeeldingen, maar er kan iets kleins op de inlegzolen zitten. In juli lieten we je weten dat adidas een collectie Ultra Boosts zou lanceren in samenwerking met de epische HBO TV-serie Game of Thrones. Een van de schoenen die naar verwachting zal verschijnen, is de Game Of Thrones x adidas Ultra Boost House Targaryen. Vandaag krijgen we een eerste blik. De Game Of Thrones x adidas Ultra Boost House Targaryen komt gekleed in een crèmewit Primeknit-bovendeel gecombineerd met nog meer van dezelfde tint op de kooi en hielkap. 

Dat gezegd hebbende, hier is een eerste blik op de KITH x adidas Terrex Agravic GTX. Er is nog geen bericht over wanneer de KITH x adidas Terrex Agravic GTX uitkomt, maar zodra er meer informatie wordt vrijgegeven, zullen we je dit zeker laten weten. Gedachten? Neighborhood en adidas gaan opnieuw samenwerken om samen te werken aan het Ultra Boost-model. Genaamd de Neighborhood x adidas Ultra Boost Thunderbolt Pack, hier is een eerste blik op de samenwerking, althans een deel ervan. Het Neighborhood x adidas Ultra Boost Thunderbolt Pack lijkt twee paar Ultra Boost te bevatten. De ene is in het wit en de andere in het zwart. Beide paren gebruiken de primaire kleur van het andere paar als contrasterende tint die wordt gebruikt op de bliksemschichtafdruk op de toebox van de schoen. Elke colorway wordt geleverd met bijpassende veters en bijpassende kooi-overlays. 

De NMD Racer die je hierboven ziet, wordt de Whitaker Car Club x adidas NMD Racer genoemd. Deze nieuwe samenwerking is een groepsinspanning die bestaat uit vier boetieks die allemaal onder de paraplu van The Whitaker Group vallen: Social Status, adidas predator A Ma Maniere, APB en Prosper. De Whitaker Car Club x adidas NMD Racer is gekleed in een wit, zwart en redwood kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van een witte Primeknit-afwerking, gecompenseerd door de zwarte hits op het lineaire patroon en het gespikkelde motief op de enkelkraag. Andere details op de schoen zijn de bruine leren hielkap, witte veters, witte boost-tussenzool en witte EVA-inzetstukken. Kijk eens naar de hiel en je zult een hiellipje met "Whitaker Car Club" -merk vinden dat past bij de race-esthetiek van de schoen. Het is [Image: adidas%20predator-346huw.jpg] een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.